• Givskud ZOO  Afstand ca. 12 km 
  Zebra, giraffer, bøfler, gnuer, elefanter, antiloper og løver er blot af de mange dyr du møder i Givskud ZOO.  Du kan komme rundt i parken på gåben, egen bil eller den populære safaribus.Her er oplevelser for hele familien.
  Den store og velbesøgte og populære udstilling med dinosaur fortsætter også i 2016. I et stort udendørs skovområde i parken finder du over 40 forskellige dinosaur. Det er livagtige modeller af de kæmpestore dinosaur der fandtes på jorden for millioner af år tilbage. Den største på omkring 40 meter er en kødædende Tyrannosaurus rex som er kendt fra filmen Jurassic park.
 • Legoland  Afstand ca. 20 km
  Den største og mest kendte forlystelsespark for børn og voksne er utvivlsomt Legoland der inviterer til en verden fuld af oplevelser. Der er plads til den vilde action både til vands, lands og i luften og der er plads til stille fordybelse og hygge fx mellem de smukke modelhuse og byer. 

   

 • Lalandia Billund Afstand ca. 18 km

  Vandoplevelse i Skandinaviens største badeland. Her finder du både boblebade og sjove vandrutsjebaner. Der er lidt for enhver smag og alder.
  I Lalandia finder I også et eventyr for leg, fx klatrevæg, minigolf og  bowling.  I Monkey Tonkey Land, et kæmpe legeland, finder I masser af sjove og spændende legemuligheder for de mindste

 • Den gamle Købmandsbutik i Bindeballe. Afstand ca. 26 km

  I det skønne område vejle Ådal blev i 1897 etableret en jernbane og i forbindelse dermed åbnede Bindeballes Købmandsgård. Jernbanen blev nedlagt 1957 og Købmandsgården fungerer nu som et museum med butik. Her sælges masser af effekter fra “dengang farfar var ung”.
  Et enestående stykke kulturhistorie der nu ejes og drives af den Selvejende Bindeballe Købmandsgård.

 • Jelling Stenene. Afstand ca 20 km

  Oplevelses center omkring de historiske Jellingesten på Jelling Kirkegård. Her får du en digital sanseoplevelse om vikingernes liv og levned. Du får historien om vikingekongerne Harald og Gorm. Gratis adgang.

 • Put and Take søer. En sandt paradis for enhver lystfisker der nyder den stille stund med fiskestang og en god fangst.

   

 • Svømmehallen her i Thyregod. Afstand ca. 1 km

  Thyregod Fritidscenter & Badeland tilbyder en stor svømmehal med baner på 25 meter.  For de mindste er det ny renoverede badeland nok et hit. Her er vandet 34 gr. og en lækker vandrutsjebane gør det til en unik og dejlig oplevelse